CE CULORI SE POTRIVESC UNEI ROŞCATE?


     Majoritatea roşcatelor naturale ştiu deja trucurile de a alege culorile potrivite pentru nuanţa părului lor deoarece au avut mult timp să experimenteze, însă dacă ţi-ai vopsit recent părul roşu şi vrei să afli care sunt culorile care trebuie să se regăsească cel mai des în ţinuta ta, continuă să citeşti articolul şi experimentează culorile propuse.


     Dacă părul tău este roşu intens sau arămiu

Dacă ţi-ai ales această culoare înseamnă că subtonul pielii tale este unul gălbui sau auriu. Culorile naturale şi cele pământii cum ar fi bejul, maro, portocaliul, verdele olive sau verdele închis, acestea sunt culorile care îţi scot în evidenţă părul roşu şi trăsăturile. Încearcă să eviţi culorile mov, roz, gri sau roşul deschis.
     Poţi să te inspiri de la roşcatele Hollywood-ului: Julianne Moore, Christina Hendricks, Florence Welch.

culori pentru roscate


     Dacă ai culoarea de par blond căpşună sau castaniu deschis

Subtonul pielii tale este unul de culoarea piersicii, iar cele mai potrivite culori pentru tine sunt cele primăvăratice: bej, galben auriu, roz deschis, dar şi violet sau albastru marin vor arăta foarte bine purtate de tine. Trebuie să eviţi gri albăstrui şi gri închis.
     Poţi să te inspiri de la roşcatele Hollywood-ului: Nicole Kidman, Jayma Mays, Isla Fisher, Marcia Cross.

culori pentru par roscat


     “Fă-i verzi de invidie!”

Se pare că până la urmă există o culoare, mai exact o nuanţă de verde care se potriveşte pentru toate nuanţele de roşcat. Verdele este foarte versatil şi arată bine pe orice roşcata. Cu cât este mai deschisă nuanţa ta de roşcat, cu atât mai deschisă trebuie să fie şi culoarea verde.


Dacă iubeşti foarte mult o culoare, dar nu se potriveşte atât de bine cu părul tău, alege o piesă vestimentară de acea culoarea dar alege să o porţi cât mai departe de faţă şi par – pantofi, geantă, curea, bijuterii..