SFATURI DE FASHION ŞI BEAUTY PENTRU ROŞCATE


     Foloseşte Mascara: Înaintând în vârstă, tot auzim spunându-ni-se să nu ne acoperim genele naturale. Dar descoperim că mascara ne ajută cu adevărat să ne conturăm ochii şi să ne facem părul să iasă în evidenţă. Dacă eşti de părere că prea mult mascara negru nu e cea mai potrivită alegere pentru tine atunci poţi opta pentru un mascara de culoarea maro închis.

machiaj pentru par roscat


    Rujul roşu: Cu siguranţă ai auzit de mitul că roşcatele nu pot purta roşu! Dar nu este nici pe departe adevărat! Un ruj roşu folosit în cantitatea potrivită reuşeşte să îţi completeze look-ul. Dacă alegi să foloseşti un roşu aprins atunci este de preferat să alegi o culoare puţin mai deschisă pentru conturul ochilor astfel creând un contrast subtil şi perfect.

    Creionul sau pudra de sprâncene: De obicei cine alege să îşi vopsească părul roşcat are culoarea sprâncenelor deschise la culoare. Aplică o pudra pentru sprâncene cu o nuanţă mai deschisă decât nuanţa părului tău. Acest lucru foarte uşor de făcut te va ajuta să îţi conturezi faţa şi să dai un plus de caracter părului tău.


    Hidratează şi protejează: Cremele cu protecţie solară trebuie să fie de nelipsit din arsenalul oricărei roşcate. Soarele în ultimii ani a devenit foarte puternic şi nociv, de aceea aplicarea zilnică a  cremelor cu SPF mare pe faţă şi pe mâini te ajută să îţi protejezi tenul deschis şi pistruii.


     Alb - Galben - Bej: Nu te sfii în a purta vara această galben, alb şi bej. Roşcatele arată foarte bine în aceste trei culori! Dacă te îmbraci în culori deschise, adaugă puţin bronzer pe obraji, astfel faţa ta nu va arata palidă. Nu uită, roşcatele pot purta orice culoare vor, dar trebuie să se asigura că fac acest lucru "the right way".


     "Little red dress": Cine nu a auzit de această afirmaţie?! Tuturor le plac roşcatele care poartă o rochie de culoare roşie. Dacă ai de gând să te îmbraci în roşu asigurate că foloseşti un ruj de culoarea roz deschis sau un luciu strălucitor. Dar trebuie să te asiguri că nu exagerezi deoarece este doar o linie subţire ce desparte un look extraordinar de unul de a dreptul caraghios.
Dacă eşti determinată să porţi rujul tău roşu favorit, prinde-ţi părul întru-un coc cât mai înalt şi alege-ţi culoarea rujului cu o nuanţă mai închisă decât culoarea rochiei!


    Lasă-ţi doar părul să vorbească!: Optează pentru cât mai puţine accesorii. Cu siguranţă dacă ai culoarea părului roşcat vei atrage o mulţime de priviri şi vei impresiona garantat! Îţi poţi consideră părul accesoriul perfect. Dacă vrei să te distrezi puţin poţi  folosi o bentiţă pentru ai asigura părului tău un look classy.